Få bedre kontroll på økonomien

Er du en liten eller mellomstor bedrift og har behov for bedre økonomikontroll? Egeland Accounting AS har lang erfaring fra kunder i de fleste bransjer. Vi tar oss av deler av regnskapet eller hele økonomistyringen.

Kontakt oss i dag

Regnskap og økonomitjenester i Porsgrunn siden 1985

Egeland Accounting AS er et team bestående av medarbeidere med solid erfaring og kompetanse fra regnskapsbransjen, revisjon og skatteetaten. Vårt hovedfokus er mot små og mellomstore selskap. Vi har i dag klienter med omsetning fra 0 NOK til 100 MNOK innen et bredt utvalg bransjer.

Fra regnskapsføring til økonomiavdeling

Egeland Accounting AS tilbyr alt fra kun å være en rådgivnings- og kontrollfunksjon for ditt selskaps regnskapsavdeling til å påta oss totalansvaret for bedriftens økonomifunksjon. Vi leverer alt innen regnskapsførsel, lønn, remittering, fakturering, oppfølging av fordringer, rapportering, årsoppgjør, stiftelser og avviklinger, kontakt med bank og revisor og løpende økonomirådgivning. Vi er et svært fleksibelt firma og finner alltid den best mulige og kostnadseffektive løsningen for våre klienter.

Fra offline- til online-basert regnskap

Vårt regnskapsprogram støtter forskjellige rapporterings- og kommunikasjonsløsninger. Vi kan føre og levere regnskap på den tradisjonelle måten eller 100 prosent web-basert. Hva som lønner seg, avhenger av dine ønsker og behov.

Kan vi bistå din bedrift?

Egeland Accounting AS er svært opptatt av å opptre profesjonelt og ryddig i alle klientforhold. Kan Egeland Accounting AS bidra til å gi din bedrift bedre økonomikontroll? Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat og tilbud.

Er du lidenskapelig opptatt av tall?

Send oss noen ord om deg selv og din CV.

Kontakt oss